Ga naar de inhoud

Massage Behandelingen

Deze vorm van massage is een soepele, aangename en vloeiende stijl van algemene ontspanningsmassage die de bloedsomloop bevordert en de spierspanning verlicht. Hierdoor verbetert het bewegingsbereik van diverse onderdelen van het lichaam. Bij Marivic Beauty House hanteren wij de Aziatische stijl van massage zoals je die zult vinden bij  Marivic Beauty House. Een behandeling duurt 60 minuten.

Dit is een stevigere vorm van massage waarbij de klant, gebieden aan kan geven waar de massage zich op dan op richt. Met deze massage kunnen wij bijvoorbeeld rug en nekklachten, pijnlijke gewrichten, stijve spieren, de bloedsomloop etc. stimuleren en verbeteren. In sommige gevallen kan deze behandeling ervaren worden als (licht) pijnlijk. Een behandeling duurt 30 minuten en kan goed in combinatie gedaan worden met andere massages.

Cupping massage is een vorm van massage die zijn oorsprong vond in het oude China. In die dagen werd het gebruikt voor het uitzuigen van ziektes en zwaktes in het lichaam. Waar het in vroeger tijd werd uitgevoerd met een hoorn van een dier, en in latere tijden met bamboe cups, is de techniek in de loop der jaren zo verfijnd dat het nu met glazen of kunststof bollen gebeurt. Deze bollen worden vacuüm getrokken, en daardoor zuigen deze bollen de afvalstoffen in de richting van het huidoppervlak. 

Volgens de Chinese geneeskunde verbetert cupping de bloedsomloop en voert het de afvalstoffen die dieper in het lichaam zitten af, naar de oppervlakte van de huid om zo vervolgens te worden afgevoerd. Verklevingen van het spierweefsel kunnen zo worden verholpen en het bindweefsel voelt na de behandeling vaak zachter en soepeler aan.

Waar een normale massage werkt door middel van drukkracht doet cupping dat door middel van zuigkracht. Cupping kan het beste gecombineerd worden met een traditionele massage. In mijn salon werk ik alleen met de dry cupping massage techniek. Dat betekent dat ik geen contact maak met de baan van de bloedsomloop!

De cupping massage wordt uitgevoerd met een vaste cup. Deze behandeling kan zeker in het begin wat gevoelig aanvoelen, maar dit zal bij een herhalende behandeling minder worden. Ook kan er bij een eerste behandeling gewerkt worden met een wat lager vacuüm. De huid kan op de behandelde oppervlakte een verkleuring geven. Deze verkleuring kan zijn van licht rood tot diep blauw, en zal normaal gesproken binnen enkele dagen wegtrekken.

Voor grotere oppervlakte maak ik gebruik van de moving cupping techniek. Deze techniek met bollen voorzien van een siliconen rand worden over het lichaam geschoven. Deze behandeling is iets minder intensief en heeft als voordeel dat het geen verkleuring van het huidoppervlakte oplevert.

 • Voort giftige stoffen af uit het lichaam
 • Kan pijn verlichten bij rug en spierpijn
 • Werkt verlichten bij griep, hoesten en verkoudheid
 • Verbetert de bloedsomloop
 • Vermindert de zichtbare cellulitis in de huid.
 • Mensen met hoge bloeddruk
 • Mensen die bloedverdunners gebruiken
 • Mensen met een huidaandoening
 • Zwangere vrouwen

Banana Leaf massage is een uniek moment van ontspanning. Het is een authentieke Filipijnse massage die zich richt op oude aangeleerde methoden die worden doorgegeven door de wijsheid van generaties in de Filipijnse cultuur. Warme kokosolie en bananen bladeren worden over het lichaam geplaatst, zodat de helende handen van de masseur de gebieden van de energieonbalans en de blokkades in uw lichaam makkelijker kunnen vinden. Tijdens deze massage waan je je in het midden van een tropisch regenwoud. 

Deze Banana Leaf massage helpt om negatieve energie en spanning uit het lichaam te verwijderen. Zo neemt de spierpijn na een lichamelijke inspanning aannemelijk af na een behandeling door deze vorm van massage.

 • Brengt evenwicht en harmonie
 • Ontstresst het lichaam
 • Verbeterde bloed circulatie in het lichaam
 • Geeft een ontspannen gevoel
 • Zorgt voor afname van spierpijn

Hot Stone Massage is massage die wordt gegeven met behulp van Lava stenen. Een lava steen is een steen die is ontstaan uit vloeibare magma dat in verschillende lagen diep onder de aardkorst zit. Deze magma wordt naar de oppervlakte gedrukt, en komt dan bijvoorbeeld na een vulkaanuitbarsting naar buiten. Het vloeibare magma dat buiten de aardkorst komt heet dan vervolgens lava. Deze lava koelt af en als het gestold is, noemen wij dit lava steen. Deze stenen zijn nadat ze gepolijst zijn uitstekend geschikt voor een Hot Stone massage. Dit komt omdat ze door hun natuurlijke transformatie van vloeibaar magma tot lavasteen een structuur hebben gekregen waardoor ze heel lang de warmte in de steen vast kunnen houden.

Deze luxe Hot Stone massage behandeling is een diepere vorm van massage waarbij gebruik wordt gemaakt van rustgevende warmte die de lavastenen uitstralen. De warmte die de stenen uitstralen wordt gebruikt om de bloedvaten in de strakke en gespannen spieren en alle andere organen te openen om zo de bloedsomloop te bevorderen. De warmte verlaagd de spierspanning en verhoogt de bloedtoevoer naar de pijn gebieden. Bijkomend voordeel is dat afval stoffen die hier opgehoopt liggen afvoert om te worden uitgezweet. 

Door de Hot Stone massage kan de masseur in vergelijking met de traditionele manieren van masseren met minder inspanning een veel diepere toegang krijgen tot de spieren. Door de verminderde spanning in de spieren zult u direct merken dat uw gewrichten flexibeler en comfortabeler aanvoelen.