Ga naar de inhoud

Haar Behandelingen

Een Braziliaanse keratine behandeling: dit is een niet-permanente haar behandeling die het kroezen/pluizen van het haar verminderd en het haar vaak ook gladder en steiler maakt. Het is een niet permanente behandeling zonder schadelijke gevolgen. Er wordt Keratine aan het haar toegevoegd tijdens de behandeling waardoor het haar een steile, gladdere en natuurlijke vorm aanneemt. De keratine verdwijnt na 3 tot 5 maanden op een natuurlijke wijze uit het haar. Dit is afhankelijk van het haartype. Behandelingen kunnen vanwege het natuurlijke karakter van keratine, zonder gevolgen worden herhaald. Hierdoor is deze behandeling de laatste jaren erg populair geworden.

De prijs is op aanvraag i.v.m. lengte van het haar.

Brazillian Hair Rebonding is een manier om je haar steil te maken met behulp van krachtige chemicaliën. Dit is een wat langer durend proces waarbij de waterstofbruggen van de Keratinemoleculen worden verbroken. Een chemische stof zorgt voor de rechte lijn van het haar.

De behandeling duurt langer dan de Blow Out behandeling. Voordeel is dat het haar bij deze behandeling direct gekleurd kan worden. Vanwege de gebruikte chemische vloeistof kan deze behandeling niet zonder risico’s oneindig achter elkaar gebruikt worden.

De prijs is op aanvraag i.v.m. lengte van het haar.